неділю, 17 листопада 2013 р.

Відкриття клубу "Мандрівка до себе"


17 листопада в інтернет-
центрі бібліотеки відбулось відкриття клубу «Мандрівка до себе». Приводом для спілкування стало відзначення 16 листопада Міжнародного дня толерантності.
Спеціаліст з соціальної роботи, Вольшаницька І. Д. з молодіжного центру «Довіра» Тернопільського обласного центру соціальних служб сім'ї, дітей та молоді ознайомила учнів 5 – 8 класів з поняттям «толерантність».

На початку заходу відбулось знайомство між учасниками. Кожний із дітей на аркуші паперу малював малюнок, презентуючи себе. Потім всі разом ібліотекар, психолог, діти) пограли в різноманітні ігри. Одна із них «Чим ми схожі, в якій учасники вибирали один одного за якоюсь схожою рисою, шукаючи подібність між собою.
У грі «Асоціативний ряд» діти на дошці писали риси характеру толерантної людини. Веселою вправою заходу став «Австралійський дощ», у якій учні відтворювали вітер, дощ, град. Не менш цікавою була гра «Оціни ситуацію», де дві групи дітей обговорювали ситуації зображені на картинках.
На закінчення заходу «Толерантність у сучасному житті» всі учасники сформували правила толерантності, а також обмінялись компліментами, отримавши від цього велике задоволення.



Психологічний клуб «Мандрівка до себе» чекає на своїх учасників у грудні. 
Тема обговорення: «Чи бути здоровим – вирішуєш Ти».

1 коментар: