понеділок, 12 травня 2014 р.

Година дозвілля «Як ми відпочиваємо?»

У кожній родині є своє уявлення про відпочинок, адже це унікальна можливість відійти від щоденних обовязків і зайнятися улюбленими справами. Та немає у житті нічого приємнішого, як миті, проведені у колі рідних та близьких людей. Нам, бібліотекарям, вдалося поспілкуватись із сім’ями тернополян, які віддають перевагу активному відпочинку. Читаючи книги, подорожуючи парковими алеями ми не просто відпочиваємо, а й збагачуємось духовно.
Сімя Кавчак полюбляє проводити вільний час у родинному колі, прогулюючись стежками парку «Відродження», адже проживає у мікрорайоні «Сонячний». Сьогодні вони разом з бабусею відпочивають у центрі міста, полюбляють відвідувати театр.

У родині Заставнюк традиція читання передається з покоління в покоління. Мама Лариса захоплюється психологічною літературою, а дівчинка Каріна обожнює казки та пригодницькі оповідання.

Активному способу відпочинку віддають перевагу члени родини Холодняк. Поїздки в село, прогулянки парками міста, а також екскурсії лісовими стежками приносять масу задоволення як малечі, так і дорослим. Не зважаючи на юний вік Аліна вже починає вивчати абетку, а також полюбляє перед сном слухати  свої улюблені казки, особливо дівчинці подобаються казки «Корівка МУМУ» та «Жабка ПІПА».

Група студентів, з якими вдалося поспілкуватись працівникам бібліотеки полюбляють поєднувати корисне з приємним, обговорюючи прочитані книги на свіжому повітрі.

Сашко Нетреба залюбки проводить своє дозвілля, граючись з однолітками на майданчику біля свого будинку, а вдома разом з своєю мамою  розглядає яскраві ілюстровані книги.


У ході спілкування з тернополянами працівники бібліотеки пропонували батькам взяти участь у заходах Батьківської академії, долучатися до різноманітних обговорень та зустрічей з психологами, лікарями щодо виховання своїх дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар