понеділок, 28 липня 2014 р.

Інформаційна година «Ознайомлення з графічним редактором CorelDraw»


Графічний редактор — прикладна програма (або пакет програм), що дозволяє її користувачеві створювати і редагувати зображення на екрані комп'ютера і зберігати їх в графічних форматах файлів, наприклад, JPEGPNGGIFTIFF.
Деякі графічні редактори призначені для редагування фотографій, тоді як інші — переважно для створення та редагування малюнків.
Типи графічних редакторів:

· Растрові графічні редактори. Найпопулярніші: Adobe Photoshop для операційних систем Microsoft Windows і Mac OS XGIMP дляGNU/Linux і інших POSIX-сумісних. GIMP розповсюджується під ліцензією GNU GPL.Artweaver для операційних систем Microsoft Windows.
· Векторні графічні редактори. Найпопулярніші: Adobe IllustratorCorel DrawMacromedia Free Hand — для WindowsInkscape — для всіх ОС.
· Гібридні графічні редактори. Найпопулярніші: RasterDesk для AutoCADSpotlight для операційних систем Microsoft Windows.
27 липня в інтернет-центрі відбулася інформаційна година «Ознайомлення з графічним редактором CorelDraw», яка мала на меті навчити відвідувачів бібліотеки та всіх бажаючих роботі в одному із таких векторних графічних редакторів, а саме  -  CorelDraw. Було створено різні завдання для того, щоб діти навчилися основам графічного редагування зображення. Під-чос роботи вони були найбільш зосередженими. Урок CorelDraw став корисним для юних користувачів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар