неділю, 26 жовтня 2014 р.

Тестування «Малюнок сім`ї»



Сім`я! Яке красиве слово! Воно нагадує нам ласкавий голос матері і дбайливо-застережливу суворість батька. Не дарма кажуть, що «сім`я - це семеро таких як я». І, справді, якщо придивитись, - в родині всі чимось подібні одне до одного: зовнішністю, голосом, поведінкою…


Що ж означає сім`я для читачів нашої книгозбірні? – З`ясувати це вирішили представники бібліотечно-психологічної служби, які запросили дітей до участі у цікавому тестуванні – «Малюнок сім`ї». «Озброївшись»  олівцями, фломастерами а також аркушами паперу, учасники тесту приступили до малювання. Особливість цієї психологічної методики полягає у тому, що дитина сама вирішує, кого і як зображати, і яку кольорову гамму використовувати при цьому.

Кульмінацією заходу став психологічний аналіз дитячих робіт. Так, юні читачі із величезною цікавістю слухали розповідь бібліотекаря Ірини Маруняк, яка по черзі характеризувала родини, зображені на малюнках. Діти також підтверджували, спростовували та коментували усе почуте, робили перші власні спроби психологічного аналізу.

Немає коментарів:

Дописати коментар