понеділок, 13 жовтня 2014 р.

Практичне заняття «Текстовий редактор MS WORD»

   
     12 жовтня в Інтернет-центрі проведено заняття на тему: «Текстовий редактор MS WORD».

Microsoft Word — потужний текстовий процесор, призначений для виконання всіх процесів обробки тексту: від набору й верстки до перевірки орфографії, вставки в текст графіки, друкування тексту. Він працює зі шрифтами більш як двадцяти мов світу.

Сучасний світ вимагає професійного знання інформаційних технологій. Пакет Office із редактором Word – це основа сучасного бізнесу. При виконанні запропонованих завдань діти продемонстрували свої теоретичні знання, творчі здібності і естетичний смак, а також цілеспрямованість, зосередженість на поставленій задачі.
Школярі впевнились, що текстовий редактор володіє широкими можливостями для введення, форматування і редагування тексту, дозволяє вставляти в нього таблиці і ілюстрації, передбачає нумерацію сторінок, формування списків і багато іншого, що дозволяє їм удосконалювати інформаційну культуру. А поняття інформаційної культури надто багатозначне і включає безліч видів роботи з найрізноманітнішою інформацією.
Сьогодні актуальна фраза: «Хто володіє інформацією, той володіє світом», тому необхідно постійно оволодівати новою інформацією і коректно розташувати її при підготовці та оформлюванні документів.
 Таким чином учасники даного заходу набули навичок з форматування текстів, створення, збереження та копіювання документів.
Дітям дуже сподобалось працювати з текстом, графічними об’єктами, діаграмами. А найголовніше, що тепер у кожного з них не виникне ніяких проблем при роботі з редактором Microsoft Word.


Немає коментарів:

Дописати коментар