четвер, 12 лютого 2015 р.

Заняття «Безпека в Інтернет-мережах»


Світ Інтернету – фантастичний, надзвичайно цікавий світ, у якому ми подорожуємо майже кожного дня. В Інтернеті ми можемо знайти багато цікавої та пізнавальної інформації, досхочу спілкуватися з людьми із різних куточків планети, грати в захоплюючі ігри, ділитися з оточуючими своїми думками, враженнями. Проте, окрім користі та задоволення, мандрівки віртуальними світами можуть принести і велику шкоду тобі і твоїм близьким.
На сьогодні проблема безпеки дітей в інтернеті постала особливо гостро. Аудиторія користувачів всесвітньої мережі постійно розширюється. А переважну її частину становлять діти та підлітки, які повністю не усвідомлюють загроз, що можуть чекати на них у віртуальному просторі.
Тому 19 березня працівниками інтернет центру було проведено заняття «Безпека в Інтернет-мережах» з метою дослідження позитивних та негативних наслідків користування Інтернетом; сприяння обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті, та шляхи їх подолання; мотивація дітей поширювати отриману інформацію у своєму середовищі.
Учасники заняття послухали цікаву інформацію про небезпеки віртуального світу, а також розглянути всі види небезпек, які чатують на «невпевненого» користувача мережі. Діти також дізнались, як можна захистити себе від цих небезпек.
На завершення було роздано правила, які допоможуть безпечно працювати в Інтернеті. 

Немає коментарів:

Дописати коментар