середу, 11 березня 2015 р.

Заняття «Загальні відомості про текстовий редактор Microsoft Word»

 
По роботі, чи у повсякденному житті – людині часто доводиться працювати з текстами. Ми пишемо статті до газети, твори, повідомлення, – тобто створюємо текстові документи.
Перші спроби роботи над текстом зробили і користувачі нашої бібліотеки, працівники інтернет-центру ознайомили дітей з правилами введення тексту, а також навчили їх набирати текст із допомогою клавіатури.
При виконанні запропонованих завдань, користувачі продемонстрували свої теоретичні знання, творчі здібності, цілеспрямованість, зосередженість і естетичний смак на здійсненності завдань.
Учні впевнилися, що текстовий редактор володіє широкими можливостями для введення , форматування і редагування тексту, дозволяє вставляти таблиці та ілюстрації, передбачає нумерацію сторінок, формування списків і багато іншого, що дозволяє їм удосконалювати інформаційну культуру.
Сьогодні актуальною є фраза «Хто володіє інформацією, той володіє світом», тому необхідно постійно тримати руку на пульсі часу, вміти відрізняти головне від другорядного, щоби згодом отриманий досвід використати при підготовці та оформленні документів.
 Дітям дуже сподобалось працювати з текстом, графічними об’єктами. А найголовніше, що тепер у кожного з них не виникне ніяких проблем при роботі з редактором Microsoft Word.

Немає коментарів:

Дописати коментар