понеділок, 6 квітня 2015 р.

Ігровий турнір в бібліотеці

 

Тематичні дослідження показують, що ігрові програми часто опиняються серед найбільш популярних, які може запропонувати бібліотека. Крім того, пропонуючи відеоігри, бібліотека приваблює «важко доступних» дітей та підлітків, які в іншому випадку не могли б відвідати бібліотеку. З того часу як працівники бібліотеки почали проводити ігрові події, спостерігається збільшення кількості користувачів у відділі абонементу та читальній залі книгозбірні.
Учасники були розділені на команди і брали участь в інтерактивних онлайн іграх. Виконуючи завдання, змагаючись один з одним вони тренували та розвивали свої здібності.
Цільовою аудиторією проекту були хлопці, які, як правило,  більше захоплюються іграми. Та були серед користувачів і дівчата, які виявилися не менш активними і завзятими гравцями.
Працівникам інтернет центру довелося попрацювати над створенням і проведенням занять з комп'ютерних ігор. Новий бібліотечний мультимедійний центр запропонує турніри відеоігор для дітей, які не тільки зануряться у чарівний світ ігор, але й опанують сучасні комп'ютерні та інтернет-технології.
Є багато інших чудових прикладів того, як бібліотекарі України займаються пропагуванням діяльності своєї книгозбірні, пропонуючи різні види послуг. Таким чином, до бібліотек залучаються  неконтактні групи населення і користувачі різного віку. В свою чергу, Тернопільська обласна бібліотека для дітей люб'язно запрошує всіх бажаючих спробувати свої сили та позмагатися з суперниками під час захопливих та цікавих ігор.  

Немає коментарів:

Дописати коментар