пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

Практичні навчання на тему: «Соціальні мережі як платформа для висвітлення діяльності бібліотеки. Реєстрація у Facebook»


Якщо бібліотека хоче бути сучасною і орієнтованої на користувача, вона повинна звернути увагу на соціальні медіа і роботу в них. Сьогодні соціальні мережі відіграють дуже важливу роль, адже послугами Інтернет користується кожен третій українець.
Тому 3 та 10 грудня в рамках «Школи сучасного бібліотекаря» в Інтернет-центрі відбулися навчання на тему «Соціальні мережі як платформа для висвітлення діяльності бібліотеки. Реєстрація у Facebook», в якому взяли участь працівники сільських бібліотек-філій Бучацької, Збаразької, Зборівської, Козівської, Підволочиської, Підгаєцької та Тернопільської ЦБС.
Працівники сектору інформаційних технологій та електронних ресурсів ознайомили присутніх з теоретичними та практичними основами створення особистої сторінки та сторінки книгозбірні у соціальній мережі Facebook.
Було наочно продемонстровано всі етапи його розробки і наповнення контентом, а також як правильно популяризувати його і як шукати свого читача тощо.
Кожен учасник взяв із собою частинку гарного настрою, позитивних емоцій, креативних ідей.
Чекаємо нових зустрічей!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар