четвер, 3 грудня 2015 р.

Заняття на тему «Cтворення вітальної листівки» у програмному середовищі Microsoft Office Publisher



Publisher – це чудова програма, яка дає змогу створювати красномовні професійно оформлені публікації, не витрачаючи багато грошей і часу на складну видавничу програму для настільних комп’ютерів.
У Publisher можна створювати не лише прості вітальні листівки й етикетки, а й серйозніші речі, наприклад: щорічники, каталоги та професійні електронні бюлетені.

За допомогою Microsoft Office Publisher  можна швидко виробити листівку, яка точно відповідає вашим бажанням. Професійно відпрацьовані макети в Microsoft Office Publisher дають змогу:

· вибрати оформлення, яке пасує до потрібного вам свята;
· доповнити персональними елементами — такими як повідомлення та рисунки — кожну сторінку, щоб відобразити ваш святковий настрій.

2 грудня 2015 року в інтернет-центрі проводилось заняття на тему: «Cтворення вітальної листівки» у програмному середовищі  Microsoft Office Publisher. П’ятеро учасників обирали тему і шаблон для своєї майбутньої листівки. На основі цього, діти створили невеличкі привітання для своїх близьких, доповнивши, шаблони картинками, побажаннями і підкресливши все це певним стилем. На завершення, учасники отримали свої листівки у друкованому вигляді. 


Немає коментарів:

Дописати коментар