вівторок, 7 лютого 2017 р.

Бесіда «Мережа Інтернет: правила безпечної поведінки»


В другий вівторок лютого у світі відзначають День безпечного Інтернету. Цьогоріч він проходив під гаслом «Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету». У зв’язку з цією подією, працівниками Інтернет-центру провели бесіду на тему «Мережа Інтернет: правила безпечної поведінки».
Активні користувачі Інтернету мали змогу отримати цікаві та корисні поради, щодо безпеки в мережі Інтернет, а також відповідали на ситуативні питання.
Для нас було важливо аби діти зрозуміли, що можуть створити кращий Інтернет, поводячись позитивно та ввічливо онлайн, маючи знання, навички та підтримку, яка їм необхідна для уникнення ризиків під час користування Інтернетом.
Учасники заходу переконалися, що Інтернет містить  в собі безліч цікавої і корисної інформації, допомагає вчитися, розвиватися, спілкуватися з друзями. Головне -  дотримуватися правил Інтернет-етикету. Наостанок кожен юний відвідувач отримував інформаційний листок, «10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей», щоб перебування в мережі Інтернет було максимально корисним і безпечним.


Немає коментарів:

Дописати коментар