четвер, 14 грудня 2017 р.

Цикл інтерактивних лекцій «Я розумію свої права»

 

Під час реалізації проекту "Файне єднає", що здійснюється Тернопільською обласною бібліотекою для дітей, спільно з ГО "Інформаційно-правовий центр "Права людини" було проведено цикл інтерактивних лекцій під гаслом «Я розумію свої права». Учасниками лекцій стали учні 10-В класу Української гімназії ім. Івана Франка, 9-10 класів Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру, Тернопільського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.


Усі заходи проходили в дружній, затишній атмосфері. Школярам було цікаво поспілкуватись з фахівцями правової галузі - керівником ГО «ІПЦ «Права людини» Олександрою Гриньків та учасником СІТ «Наші права» Денисом Луковицьким, дізнатись більше інформації про права людини, а також висловити власну думку щодо нинішньої правової ситуації в Україні.
       

«Літературну» підтримку учасникам лекцій надавали працівники ТОБД, пропонуючи ознайомитись з книжковою виставкою «Кожна людина має право». Захід проводився за підтримки Міжнародної організації з міграції і фінансування Європейського Союзу.







Немає коментарів:

Дописати коментар