пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Практичне заняття «Виготовлення вітальної листівки до Дня святого Валентина»

   
14 лютого у світі відзначають День святого Валентина – покровителя всіх закоханих. Це хвилююче свято прийшло до нас із заходу, де вже давно набули нечуваної популярності дійства та акції, пов’язані із цим романтичним днем.
Існує багато традицій, пов’язаних зі святом Валентина, які прижилися і на Україні. Найпоширеніша з них – традиція дарувати листівки, які в народі називають «валентинками».
Саме такі «витвори мистецтва» вчились створювати відвідувачі   інтернет-центру під час практичного заняття  «Виготовлення вітальної листівки до Дня святого Валентина». Із допомогою працівників бібліотеки, діти навчились оформляти вишукані листівки-валентинки, економлячи при цьому і дорогоцінний час і кошти. На своїх відкритках юні майстри зображали серця, квіти й інші радісні та життєствердні символи, які доповнювали словесними побажаннями любові, добра.
А валентинки і справді видались напрочуд красивими, оригінальними і різноманітними, адже в кожну з них автор вклав часточку своєї душі.
Працівники інтернет-центру залишились задоволені своїми підопічними, адже під час практичного заняття діти не тільки вдосконалили власні навички роботи у програмі Microsoft Publisher, але й власноруч створили листівки-привітання своїм батькам, ровесникам.
Оцінити роботу наших користувачів можете й ви, ознайомившись з  наступними фотографіями:

 

Немає коментарів:

Дописати коментар